نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی خامه‌ای خوشمزه

 
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نان خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.
ادامه مطلب
پوره سیب زمینیکلاسیک ، پوره سیب زمینی درست کنید
پوره سیب زمینی خوراکی ارزشمند و مورد علاقه کودکان می باشد که از پوره کردن سیب زمینی پخته شده بدست میاد ، اگر ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید شما را دستور تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک آشنا خواهیم کرد.
پوره سیب زمینیمواد لازم پوره سیب زمینی کلاسیک :
سیب زمینی : 2 کیلو گرم
کره:120 گرم
خامه :1 پیمانه
نمک و فلفل :به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.

موادلازم :
کره:50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری
آب :200 میلی لیتر
آرد:125 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بیکینک پودر:1/8 قاشق چایخوری
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم

ادامه مطلب
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند برای بچه‌ها یا دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و اعیاد و مناسبت‌هایی که در آن‌ها شیرینی سرو می‌شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه‌ای از آن‌دسته شیرینی‌هایی است که اغلب افراد ترجیح می‌دهند از قنادی‌های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند
مواد لازم برای نان خامه ای
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 می
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
نان خامه ای خانگی
“نان خامه ای” یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 120 گرم
آب و یا شیر : 1 و 1/4 پیمانه
کره : 60 کرم
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 1/4 قاشق مرباخوری
نمک : 1 پنس
خامه فرم گرفته برای پر کردن نان ها : 1/5 پیمانه
 
ادامه مطلب
کف ساز شیر یا همان فوم ساز دستگاهی است برای تهیه فوم و کف از شیر به صورت دستی ، همزن دستی کوچک خوش ساخت وحرفه ای که به راحتی میتوانید به غیر از همزدن شیر برای تهیه خامه سایر نوشیدنی ها را نیز برایتان هم بزند.
فروتر،کف ساز و خامه زن وسیله ای فوق العاده و به صرفه برای درست کردن کف شیر ، هم زدن خامه و حتی پوره کردن میوه… می‌باشد.این دستگاه یک همزن و کف ساز فوق العاده است که با زدن یک دکمه کار شما را راحت می کند.پره‌ی فلزی این همزن می‌تواند به راحت
سلام خانوم های باسلیقه ای که امشب مهمون دارن و دوست دارن یه رولت خامه ای خوشمزه رو با سلیقه و دست پخت خودشون تهیه کنن تا بتونن سلیقه خودشونو به رخ فامیل بکشن پیشنهاد من براتون همین رولت خامه ای خوشمزه کنار یه چایی داغ و خوش عطره با من همراه باشید .
منتشر کننده سایت cooking-training.blog.ir


ادامه مطلب
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
طرز تهیه پوره سیب زمینی
 
پوره سیب‌زمینی
غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این
غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی
از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار
موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟
چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً
همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی
فرزند شما اکنون غذاها و طعمهای مختلفی را امتحان میکند. بهترین موادغذایی که در این سن میتوانید به آنها بدهید عبارتنداز:
 
۱- میوه ها: انواع میوه ها مانند زغال اخته ، هندوانه ، خرما ، انجیر ، گیلاس و مرکبات را می توان به اندازه ۱/۴ از آنها برش داد و به کودک داد. همیشه اطمینان حاصل کنید که این مواد قبل از دادن به کودک پخته یا پوره یا له شده باشند.
 
۲- سبزیجات: بروکلی ، مارچوبه ، سیب زمینی ، بادمجان ، گل کلم ، سیب زمینی پوره ، پیاز و جعفری که همه آنها
تارت سیب با خامه قنادی سولیانوآموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.
تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت
سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.
 
ادامه مطلب
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک شیرینی بسیار خوشمزه آماده کرده‌ایم که امیدواریم دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
سه عدد زرده تخم مرغ
نصف فنجان شکر قهوه‌ای
یک فنجان خامه پر چرب
یک فنجان پوره کدو تنبل
نصف قاشق چای خوری فلفل شیرین
یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
نصف فنجان شکر سفید
یک هشتم قاشق چای خوری نمک

ادامه مطلب
 
یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید.
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی
½1 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینی‌ها را
یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید. شما می‌توانید پوره سیب زمینی را همراه با مرغ سوخاری، گوشت بوقلمون کبابی، استیک، کباب تابه‌ای و یا با هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید پوره سیب زمین
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
 ( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)
مواد لازم برای کی
به نقل از AllRecipes، خانواده من التماس می کنند که برایشان این بشقاب خامه‌ای سیب‌زمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه می‌کند، گردوی استفاده شده بر روی آن است.
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی شیرین، مکعبی خرد شده
½ لیوان شکر سفید
2 تخم‌مرغ، هم‌زده
½ قاشق چای‌خوری نمک
4 قاشق سوپ‌خوری کره، نرم شده
3 قاشق سوپ‌خوری کره، آب شده
½ لیوان شیر
½ قاشق چای‌خوری عصارۀ وانیل
½ لیوان شکر قهوه‌ای
1/3 لیوان آرد همه‌کاره
½ لیوان گردوی خرد ش
 
پوره یکی از اولین غذاهایی است که کودکان بالای 4 ماه از آن استقبال می کنند. برای مادران جوانی که می خواهند نوزادانشان را عادت به غذا خوردن دهند و لازم است با غذاهایی آسان و خاص شروع به این کار کنند، هیچ چیز ساده‌تر از تهیه یک پوره سالم و خوشمزه برای نوزادشان نیست.
نخستین غذاهای کودک را باید از نوعی انتخاب کنید که هضم آن ها آسان باشد و اجزای آن ها کودک را به آرامی به طعم ها و بافت های مختلف غذا عادت دهد. بعضی کودکان از طعم های تند و نا ملایم مانن
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
دیشب جشن یلدا رو خونه مامان بزرگم گرفتیم و همه هم بودن. حسابی خوش گذشت خداروشکر و البته جای پدربزرگم حسابی خالی بود. امروز هم کیک خامه ای پختم واسه اولین بار، برخلاف تصورم خامه کشی اصلاااا خوب نشد. خامه شل شد و یه وضعی اصن. اما خب به هرحال خوشمزه بود. 
این روزا خیلی کار میکنم خداروشکر. حوصله درس هم ندارم. مینویسم که بدونم درس بده و من نمیخوامش و بعدا واسه دانشگاه دلم تنگ نشه! البته بگم بازم خوبه ادم تحصیلات دانشگاهی داشته باشه، خوش میگذره دانشگ
دسرها حسن ختام یک میز پذیرایی زیبا هستند؛ درست مثل آخرین نت یک قطعه موسیقی می‌نشینند روی تمام زحمت‌هایی که برای کل آن قطعه کشیده‌اید و طعمی خوش را به یادگار می‌گذارند. برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیرایی‌تان را به بهترین شکل ممکن دربیاورید، با این مقاله همراه شوید تا دستور درست کردن چهار دسر خوشمزه را یاد بگیرید.
چیز کیک شکلاتی یخچالی
برای درست کردن چیز کیک شکلاتی، همان طور که از اسمش پیداست به فر احتیاجی ندارید و از پخت و پز خبری ن
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرای
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
 

ادامه مطلب
 
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ خامه ای سسی خوش طعم و چاشنی ای فوق العاده برای انواع غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ با خامه و یا شیر میتواند تهیه شود اما در حالت کلی سس قارچ راحت و آسان قابل تهیه کردن است و در آماده سازی مواد اولیه آن به مواد خاص و غیر قابل دسترسی نیاز نیست. این سس را میتوانید در منزل و تنها در چند دقیقه به راحتی آماده کنید. سس قارچ برای پاستا ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ، هات داگ و… استفاده میشود. ا
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرای
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما



طرز تهیه:
ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم
پوره کلم بروکلی برای کودک
مواد لازم
کلم بروکلی
50 گرم

شیر خشک یا شیر پاستوریزه
1/3 فنجان

آب
1/2 فنجان

دستور تهیه
ساقه و گل‌های کلم بروکلی را جدا کرده، به مدت ۳-۲ دقیقه در آب خیس کرده و سپس زیر آب سرد بشویید.
تکه‌های کلم بروکلی را با مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس آبکش کرده و مجددا با آب سرد بشویید.
کلم بروکلی را در غذاساز یا مخلوط‌کن کاملا له کنید.
سپس مقداری شیر پاستوریزه یا شیر خشک آماده شده را به کلم بروکلی له شده اضافه کرده و به مخلوط ک
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 
ادامه مطلب
طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
مواد لازم برای سوپ شیر:
جو : 250 گرم
آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده : 150 گرم
ذرت  : 50 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
شیر :1 لیتر
خامه : 100 گرم
نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز : برای تزیین

ادامه مطلب
طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آ
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی هانان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 

ادامه مطلب
طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
مواد لازم برای سوپ شیر:
جو : 250 گرم
آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده : 150 گرم
ذرت  : 50 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
شیر :1 لیتر
خامه : 100 گرم
نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز : برای تزیین

ادامه مطلب
طرز تهیه قهوه دالگونا 
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا :

 قهوه فوری یا نسکافه
 ۳ قاشق غذاخوری

 شکر یا عسل
 ۳ قاشق غذاخوری

 آب جوش
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ لیوان

طرز تهیه قهوه دالگونا :
اگر یک نوشیدنی غلیظ، خامه ای و خوشمزه دوست دارید دستور تهیه ای که براتون گذاشتم رو انجام بدید.
داخل یک لیوان یا یک پیاله قهوه فوری – شکر و آب را ریخته و با یک قاشق مرباخوری به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و یا با همزن برقی اینکار را انجام دهید.
در طی این ۵ دقیقه ملاحظ
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
آموزش طرز تهیه سوپ قارچ و اصول پخت سوپ قارچ رستورانیطرز تهیه سوپ قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی
 
سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذ می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و شیک خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها هستید سوپ قارچ و مرغ و شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد.
ادامه مطلب
طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آ
 
آیا سیب زمینی غذایی سالمی است؟ مطمئناً سیب زمینی غذای سالمی است! سیب زمینی سفید یک خوراکی غنی از مواد مغذی هستند که هم پتاسیم و هم ویتامین C دارند. استفاده از کره و خامه طعم بی نظیری به سیب زمینی می دهند. سیب زمینی برشته با کمی روغن زیتون انتخاب ساده و خوش طعمی در کنار ماهی، مرغ بریان و استیک هستند.
ادامه مطلب
مواد لازم سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده1 پیاز متوسط خرد شده1 چوب کره بدون چربینمک3 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم1/4 لیوان شوید تازه1/2 فنجان خامه سنگینبرگ کرفسروغن زیتوننمک دریایی پوسته پوسته
طرز تهیه سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده ، 1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده ، 1 پیاز متوسط خرد شده و 1 کره بدون چربی را در یک قابلمه متوسط بیش از حرارت متوسط ترکیب کنید. فصل با نمک.کوک کنید ، هم بزنید ، تا زمانی که پیاز صاف شود ، 8-10 دقیقه.3 فنجان آبگوشت مرغ کم
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

شیر
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 آب
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 کره
 ۸۰ گرم

 آرد
 ۲۵۰ گرم

 تخم مرغ
 ۴ عدد

 پودر قند
 ۱ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 توت فرنگی
 ۱۰۰ گرم

 نمک
 کمی (نوک قاشق چایخوری)

 وانیل
 ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :
این میزان مواد اولیه برای تهیه ۱۲ عدد نان خامه ای کافی است.
آب، شیر، کره و کمی نمک  را با هم مخلوط کرده و گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس، آرد را هم ا
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای را آموزش دهیم.
ادامه مطلب
طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آ
سوپ مرغ کاربردهای زیادی دارد اما گاهی اوقات مزه آن تکراری می شود و اشتیاقی برای خوردن آن نمی ماند پس باید به فکر دستور پختی جدید باشید.
این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید.
مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمز
 
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
 
مواد لازم برای سوپ شیر:

جو : 250 گرم
آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده : 150 گرم
ذرت  : 50 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
شیر :1 لیتر
خامه : 100 گرم
نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز : برای تزیین

ادامه مطلب
طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آ
دسر علاوه بر کوچک تر ها در بین بزرگتر ها هم طرفداران زیادی دارد. در ادامه این مطلب ۱۸ روش تهیه دسرهای خوشمزه و ساده را برای شما آماده کرده ایم.
۱. دسر ساده زعفرانی
دسر زعفرانی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که ‎می‌توانید در زمانی بسیار کم آن را تهیه کنید.نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قر
طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
 
مواد لازم برای سوپ شیر:

جو : 250 گرم
آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده : 150 گرم
ذرت  : 50 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
شیر :1 لیتر
خامه : 100 گرم
نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز : برای تزیین

ادامه مطلب
"یادگرفتن زبان انگلیسی مانند تکه از یک کیک خوشمزه است."
وقتی برای اولین بار آن را می بینید، شگفت انگیز به نظر می رسد.
روی آن با خامه ای خوش طعم پوشیده شده است و بوی شیرین و خوش آن تمام اتاق را پر می کند و دهانتان آب میافتد.
ولی اگر مدتی بگذرد، نظرتان راجع به کیک عوض می شود.
اگر بعد از گذشت چندین ساعت کیک را نگاه کنید، متوجه می شوید خامه در حال آب شدن است. بوی خوش از بین می رود و کیک خشک می شود.
دیگر مثل قبل تحسین برانگیز و تاثیرگذار نیست. دیگر مثل ساع
طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ژله ماست توت فرنگی :

 توت فرنگی
 ۱ پیمانه

 ژله توت فرنگی
 ۱ بسته

 ماست خامه ای
۲ پیمانه

 آب جوش
 نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی :
 در ابتدا توت فرنگی هارا خرد می کنیم,سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم.
پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل میکنیم.
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده.
سپس توت فرنگی های خرد شده را اضاف
طرز تهیه رولت بدون فر را برای آن افرادی که فر ندارند قرار دادم که راحت بتوانند درست کنند که اتفاقا عالی می شود.
مواد لازم جهت تهیه رولت خامه ای بدون فر  تخم مرغ 2 عددآرد  50 گرمشکر 50 گرموانیل  1/4 قاشق چایخوریبکینگ پودر  1/2 قاشق چایخوریخامه  1 عدد   طرز تهیه رولت خامه ای بدون فربرای پخت رولت خامه ای بدون فر، ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به م
مادران و خانواده ها در بسیاری از مواقع قصد دارند کودک خود را کم کم برای استفاده غذا های جامد آماده کنند و برخی هم قصد تقویت و افزایش رشد کودک خود را دارند . پوره های میوه هم یکی از محصولات غذای کمکی نوزاد و کودک است که با توجه به طبیعی بودن و فواید بسیاری که دارند بسیار مورد استقبال کودکان و خانواده ها قرار گرفته اند . پوره های میوه همان میوه های طبیعی هستند که به طور طبیعی تبدیل به پوره هایی در طعم های مختلف شده اند .
پوره میوه هرو بیبیپوره میو
دسر زعفرانی از اون دسرهایی هست که هر کسی بخوره عاشقش میشه چون مزه بستنی سنتی میده ، میگید نه امتحان کنید…
دسر زعفرانیمواد لازم:
شیر: 3 لیوانشکر: 1 لیوانزعفرانآب سرد:1/2پیمانهپودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوریخامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)گلابوانیل
ادامه مطلب
"یادگرفتن زبان انگلیسی مانند تکه از یک کیک خوشمزه است."
وقتی برای اولین بار آن را می بینید، شگفت انگیز به نظر می رسد.
روی آن با خامه ای خوش طعم پوشیده شده است و بوی شیرین و خوش آن تمام اتاق را پر می کند و دهانتان آب میافتد.
ولی اگر مدتی بگذرد، نظرتان راجع به کیک عوض می شود.
اگر بعد از گذشت چندین ساعت کیک را نگاه کنید، متوجه می شوید خامه در حال آب شدن است. بوی خوش از بین می رود و کیک خشک می شود.
دیگر مثل قبل تحسین برانگیز و تاثیرگذار نیست. دیگر مثل ساع
مواد لازم برای تهیه کرانچ ساده و شیک:
 
بستنی:6 اسکوپخامه:2 قاشق غذاخوریدراژه قهوه یا شکلاتی:15 عددکیک خرد شده:3قاشق غذا خوریبیسکویت قهوه یا شکلاتی:5 عددشیر قهوه:450 میلی لیترکرانچ شیک طرز تهیه کرانچ شیک :این دسر بسیار خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید.ابتدا کیک ، بیستکوییت و دراژه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا خامه و شیرقهوه را داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید ، بستنی را افزوده و دوبا
طرز تهیه مرحله به مرحله خوراک زبان گوساله با سس قارچ
 
خوراک زبان گاو با سس قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهای گوشتی است که برخلاف تصور عموم طرز تهیه ساده و آسانی دارد. 
 
مواد لازم خوراک زبان گاو یا گوساله برای ۶ نفر 
مواد لازم خوراک زبان گوساله با سس قارچ برای 6 نفر
 
زبان گوساله یا گاو: ۱ عدد
برگ بو: ۲ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری
فلفل فرنگی شیرین آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری
 
م
طرز تهیه سس بشامل دستور تهیه سس بشامل خوشمزه و غلیظ با شیر و خامه سس بشامل یا سس سفید از سس های خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد و بسیار پرکاربرد می باشد. امروزه از این سس خوشمزه و غلیظ برای پخت انواع غذاها از قبیل لازانیا، گراتین ها و ... استفاده می شود. مخصوصاً غذاهایی مثل گراتین بادمجان که آن ها را به صورت لایه لایه درست می کنیم. به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سس بشامل آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی وب سایت بارونک، طرز تهیه و مواد
کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر ساده تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم.
 
امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید.
 
۱- چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال
طرز تهیه موس کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای
 ۱۵۰ گرم

 خامه
 ۱۰۰ گرم

 کره بادام زمینی
 ۱/۳ پیمانه

 شیر عسلی
 ۱/۳ پیمانه

 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
 ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :
خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.
بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.
اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی
مواد لازم سوپ گوجه فرنگی:2 عدد روغن زیتون اضافی1 عدد کره بدون نمک1 پیاز بزرگ سفید ، ریز خرد شده1 سیر میخک بزرگ ، خرد شده و پوست کنده2 عدد آرد همه منظوره3 فنجان آبگوشت مرغ نمکی پایین28 اونس آیا می توان گوجه فرنگی کامل آلو را پوست کنده ، پوره شده (شامل آب میوه)1-1 / 2 قاشق غذاخوری. قند1 جوانه آویشن تازهنمک کوشر و فلفل سیاه تازه خرد شده3 عدد ریحان ، پیاز خرد شده یا شوید را به طور بسیار ریز خرد شده یا مخلوطی از هر سه مورد (در صورت استفاده از یکی از گلهای موجو
 
شاید یک آشپز حرفه ای نباشیم اما به راحتی میتوان با استفاده از برخی ترفندهای مهم آشپزی را برای خودمان لذت بخش و آسان کرد.
به گزارش آقای انشا و به نقل از بدونیم؛ کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر ساده تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم.
امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به ش
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

ادامه مطلب
کیک شکلاتی بدون آرد بله دقیقا این کیک بدون آرد درست می‌شود و اصلا هم پف خود را از دست نخواهد داد. این کیک بسیار مغذی، خوشمزه و پر شکلات است، بافتی شبیه به براونی دارد و به سرعت در دهان ذوب می‌شود.
بهترین کیک شکلاتی بدون آرد و بسیار آسان
کسی را می‌شناسید که شکلات دوست نداشته باشد؟ شکلات راهی به درون قلب دارد و هنگامی که ذوب شده و داخل کیک می‌رود به طرز اعجاب انگیزی خوشمزه‌تر می‌شود. خوردن این کیک به تنهایی لذت بخش است اما می‌توان آن را انوا
خوشمزه ترین شیرینی ها و بستنی های ترکی 
 
ترکیه به عنوان بهشت عاشق دسر و شیرینی جات شناخته می شود. یک کلمه قدیمی ترکی می گوید: "بگذارید شیرین بخوریم و شیرین صحبت کنیم". شیرینی ها عنصر مهم غذاهای ترکیه هستند. شما در نقطه نقطه شهر های ترکیه می توانید از خوشمزه های دوست داشتنی را پیدا کنید و عطم عطر بی نظیر آن ها لذت ببرید. با هم چندتا از خوشمزه های مخصوص ترکیه را بررسی می کنیم.
 
بستنی ماراس ترکیه 
بستنی ماراس MARAS نمادی از ترکیه است که با چاقو و چنگ
‍ 


✅ مواد لازم:
تخم مرغ محلی / 5 عدد
عسل طبیعی / نصف فنجان
آرد کامل / نصف فنجان
خامه محلی / به مقدار لازم

✍ طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
 
مواد لازم برای سوپ شیر:

جو : 250 گرم
آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده : 150 گرم
ذرت  : 50 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
شیر :1 لیتر
خامه : 100 گرم
نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز : برای تزیین

 
ادامه مطلب
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
اماده سازی با بهترین کیفیت  و ارسال به تمام نقاط تهران 09194179254
طرز تهیه مرحله به مرحله خوراک زبان گوساله با سس قارچ
 
خوراک زبان گاو با سس قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهای گوشتی است که برخلاف تصور عموم طرز تهیه ساده و آسانی دارد. 
 
مواد لازم خوراک زبان گاو یا گوساله برای ۶ نفر 
مواد لازم خوراک زبان گوساله با سس قارچ برای 6 نفر
 
زبان گوساله یا گاو: ۱ عدد
برگ بو: ۲ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
فلفل سیاه تازه و آسیاب شده
ویژگی های یک هات چاکلت خوشمزه
هفت نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه هات چاکلت :
• ویژگی های یک هات چاکلت خوب به شرح زیر است:
هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است.
در این نوشیدنی فقط باید از پودر کاکائو استفاده شود.
و هرچه رنگ پودر کاکائو تیره تر، و بوی آن خوشایندتر باشد ، هات چاکلت طعم واقعی تری خواهد داشت.
• کسانی که دوست دارند نوشیدنی شکلات داغ غلیظ بنوشند ،
باید از شیر پر چربی و پودر کاکائویی بیشتری در تهیه آن استفاده نمایند.
• ن
سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه: 
جوپرک 100 گرم
هویج سه عدد
آب مرغ دو پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
خامه 50 گرم
آب دو لیوان
مواد لازم برای سس سفید:
شیر یک پیمانه
کره 50 گرم
آرد دو قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم برای سوربات طالبی به روش خانگی
 
آب:2 لیوانشکر:یک لیوان سرخالیآب لیمو: یک قاشق غذاخوریطالبی:یک کیلورنده ی پوست پرتقال:  یک قاشق چایخوریرنده ی زنجبیل تازه:یک قاشق چایخوریسفیده تخم مرغ:2 عددرنگ مجاز خوراکی:2 تا 3 قطرهسوربات طالبی
طرز تهیه سوربات طالبی :
برای درست کردن این دسر خوشمزه و خنک ابتدا طالبی را از وسط برش بزنید و داخل آن را خالی کنید ،
پوست طالبی را برای ظرف دسر نگهدارید .
طالبی را خرد کرده و داخل مخلوط کن خوب له کنید تا به شکل پ
مهم نیست که شما متاهل هستید یا مجرد، ماکارونی همیشه یک انتخاب نجات بخش بوده است با این سه نکته حرفه ای برای خوشمزه تر شدن ماکارونی پیروزی قطعی از آن شماست
اینجا نکات  آسان برای اینکه ماکارونی و یا اسپاگتیتان خوش مزه و خوش طعم تر بشود را برایتان آماده کردیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه “پای هلو” ساده و فوق العاده خوشمزه
پای هلو خانگی با نکاتپای هلو را می توانید با یک دستور تهیه خانگی خودتان آماده نمایید تا هم با یک تجربه آشپزی جدید روبه رو باشید و فارغ از این بتوانید یک شیرینی خوش طعم رای برای خود و خانواده مهیا نمایید.مواد لازم برای پای هلو :آرد :2 پیمانهکره سرد یخچالی :150 گرمپودر قند:1/2 پیمانهوانیل :1/4 قاشق چایخوریشیر :نصف پیمانهزرده تخم مرغ:2 عددنمک :1/8 قاشق چایخوریمواد لازم برای داخل پای :پودر بادام:1 پیمانهنشاست
 
پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر ا
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
 
مواد لازم:3عدد تخم مرغ1 لیوان شکر1 لیوان شیرروغن نصف لیوانبیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)2 لیوان آرد2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائوگاناژ:خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)شکلات تلخ
ادامه مطلب
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.
در دستپخت ناب
 خواص چشمگیر نارگیل
 
نارگیل میوه نخل نارگیل (Cocos nucifera) است.
برای آب ، شیر ، روغن و گوشت خوشمزه آن استفاده می شود.
نارگیل ها بیش از 4500 سال است که در مناطق گرمسیری رشد کرده اند اما اخیراً به دلیل طعم ، کاربردهای آشپزی و مزایای بالقوه سلامتی آنها محبوبیت زیادی پیدا کرده است (1).
در اینجا 5 مزایای سلامتی و تغذیه ای نارگیل ذکر شده است.
انواع محصولات نارگیلگوشت سفید خام داخل یک نارگیل به آن هسته گفته می شود. دارای بافتی محکم و عطر و طعم خوشمزه و کمی شیر
در حالت عادی بدن شما از قندها به عنوان تأمین کننده انرژی استفاده می‌کند؛ اما اگر شما قند کمی به بدن و سلول‌های خود برسانید، بدن شما روش تأمین انرژی خود را تغییر و رو به سوی مصرف چربی‌ها خواهد گذاشت. با گذشت زمان کافی شما لاغرتر خواهید شد. از این رژیم غذایی کتوژنیک یکی از چندین رژیم مخصوص لاغری بدون داشتن محدودیت‌های فراوان است.
شواهدی در دسترس است که نشان می‌دهد رژیم کتوژنیک علاوه بر لاغری، در درمان صرع‌های ناگهانی کودکان نیز مؤثر است. ر
مواد لازم:
سیر 100 گرم
زنجبیل 100 گرم
روغن زیتون 1 ق س
طرز تهیه:
سیر و زنجبیل را رنده کنید سپس در مخلوط کن بریزید ، روغن زیتون به آن اضافه کنید و پوره کنید .
پوره بدست آمده را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید .
بجای روغن می توانید از سرکه سفید یا سرکه برنج استفاده کنید
http://www.fullscoops.net
دانلود آهنگ جدید سعید پوره تو خود عشقی
Download New Music Saeid Poore To Khode Eshghi
آهنگ جدید سعید پوره بنام تو خود عشقی
دل شده واست عاشق کم طاقت میدونی تو جونمی تو رو میخوام تو هر حالت
قلب من پیش توئه خیال تو ازم راحت قلب من پیش توئه خیال تو ازم راحت
 
ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها